aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει «διπλό» για να ελπίζει

Πάφος FC: Θέλει «διπλό» για να ελπίζει

Τη νίκη που θα τη φέρει μιαν ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη θα ψάξει η Πάφος FC, στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πως ο δρόμος προς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου απαιτεί υπερβάσεις. Μια τέτοια θέλουν να πραγματοποιήσουν στο σημερινό ματς, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και να φύγουν από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Το εγχείρημά τους είναι δύσκολο, υπάρχει ωστόσο η πίστη και η αισιοδοξία ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Το έχει αποδείξει η παφιακή ομάδα στα προηγούμενα ματς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου απέναντι στον Απόλλωνα ότι μπορεί να τον κοντράρει στα ίσα, με πιο τρανό παράδειγμα το τελευταίο μεταξύ τους ματς. Τον περασμένο Μάρτιο, θυμίζουμε, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες (0-0) στο «Στέλιος Κυριακίδης», με την Πάφος FC να δημιουργεί πληθώρα ευκαιριών και να αισθάνεται ώς ένα βαθμό αδικημένη από το αποτέλεσμα.

Με φάρο τη λειτουργία της ομάδας και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο συγκεκριμένο ματς, θα παρατάξει την ομάδα του ο Σλοβένος τεχνικός, ο οποίος την ίδια ώρα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας σχεδόν όλους τους παίκτες του να δηλώνουν «παρών» και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κβίντα, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ