aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει αντίδραση και το απόλυτο των βαθμών

Πάφος FC: Θέλει αντίδραση και το απόλυτο των βαθμών

Τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα της Πάφος FC, όπως ήταν φυσιολογικό επέφεραν απογοήτευση και προβληματισμό, καθώς χάθηκε βαθμολογικό έδαφος. Είναι ήδη στο -8 από την κορυφή και στο -4 από τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, στην παφιακή ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας τους και αναμένουν άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, μεθαύριο, στο «Στέλιος Κυριακίδης». Αυτή τη φορά θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο στόχος της ομάδας του Μπεργκ θα είναι να φθάσει στο απόλυτο των βαθμών στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Μόνο έτσι θα ελπίζει σε μείωση της διαφοράς, που θα της επιτρέψει να εισέλθει στα πλέι οφ με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Μετά την ΑΕΛ θα αγωνιστεί με την Ανόρθωση εκτός έδρας, με τον Άρη εντός και με τον Ολυμπιακό εκτός. Στις 15 και 28 Φεβρουαρίου θα δώσει τα παιχνίδια κυπέλλου με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ