aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θα το παλέψει και ό,τι βγει...

Πάφος FC: Θα το παλέψει και ό,τι βγει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει η Πάφος FC για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Άργησε να πάρει μπρος είναι η αλήθεια η παφιακή ομάδα, αφήνοντας πίσω βαθμούς τους οποίους θα μπορούσε να εξασφαλίσει και έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για καλύτερο πλασάρισμα. Με τους 24 βαθμούς που μάζεψε, δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, αλλά και τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία.

Προς το παρόν, οι «γαλάζιοι» κοιτάζουν τα ματς που απομένουν, πρώτα αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και μετά το εκτός έδρας με τη Δόξα. Ότι και αν γίνει, όπου κι αν τερματίσει η Πάφος FC, η ουσία είναι μία. Πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, με τον αργοπορημένο προγραμματισμό του καλοκαιριού. Το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει αυτή την στιγμή θα το ζήλευαν πολλές ομάδες, όμως για διάφορους λόγους κάποιοι ήλθαν καθυστερημένα, άλλοι κουβαλούσαν τραυματισμό και άλλοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό.

Η προσπάθεια όλων στην Πάφος FC είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, να ξεκαθαρίσει οριστικά η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα και μετά να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό. Μετά από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο οι «γαλάζιοι» απέκτησαν πολλές εμπειρίες, με αλλαγές προπονητών και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, γνωρίζουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιαστούν πιο σοφοί και δυνατοί στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ