aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θα δοκιμαστούν αήττητο και αντοχές

Πάφος FC: Θα δοκιμαστούν αήττητο και αντοχές

Αήττητο, τρεις διαδοχικές νίκες, καλύτερος συντελεστής τερμάτων (10-1), θετικές εντυπώσεις. Αυτός είναι ο απολογισμός της Πάφος FC στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ήδη έδωσε δύο παιχνίδια υψηλού βαθμούς δυσκολίας με θετικό πρόσημο. Απέσπασε ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (1-1) στην πρεμιέρα και κέρδισε την ΑΕΚ (1-0) στο πρόσφατο ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πλέον, πάει σ’ ένα τρίτο δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, το προσεχές Σάββατο. Εκεί θα δοκιμαστεί το αήττητο και οι αντοχές της ομάδας του Μπεργκ. Απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και συγκάτοικό της στην κορυφή, θα θελήσει να δώσει εκ νέου διαπιστευτήρια των φετινών δυνατοτήτων της. Μάλιστα, εάν καταφέρει να δώσει συνέχεια στο αήττητο, πόσο μάλλον με νίκη, τότε θα είναι η επιβεβαίωση ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Από σήμερα η προετοιμασία θα εισέλθει στην τελική της ευθεία. Ο Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα από τα πολλά συν της πορείας της Πάφος FC στο ξεκίνημα και το οποίο πιστώνεται στον γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη. Δεν θα είναι απίθανο για τέταρτο σερί παιχνίδι η παφιακή ομάδα να αρχίσει με την ίδια ενδεκάδα. Είναι κάτι που λειτουργεί θετικά στον τομέα της ομοιογένειας και από τη στιγμή που η Πάφος FC έχει καλές παρουσίες και βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία, ο Μπεργκ δεν βλέπει τον λόγο να προβεί σε αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ