aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θα διατηρήσει τον βασικό κορμό

Πάφος FC: Θα διατηρήσει τον βασικό κορμό

Τις πληροφορίες που ήθελαν τους Στάνισλαβ Σοκολόφσκι και Λεωνίδα Παπαδάκη να πλαισιώνουν τον Χένινγκ Μπεργκ στην Πάφος FC, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο θα επισημοποιηθεί εντός της εβδομάδας. «Με κάθε επιφύλαξη, θα πω ότι η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου. Θα πάμε στη Λετονία και θα κάνουμε και μία εβδομάδα στην Αυστρία. Ακόμη όμως δεν είναι επίσημο» είπε.

Όσον αφορά στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό. Μάλλον θα αποχαιρετήσουμε 2-3 ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κρατήσουμε τους πολύ καλούς παίκτες μας όμως, αν έρθει κάποια πρόταση θα ζυγίσει τα δεδομένα η διοίκηση».

Δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που συνέδεσαν το όνομα του νεαρού Μπρούνο Ταβάρες με την Πάφος FC. Επιβεβαίωσε όμως, ότι έχει το προφίλ του ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ενδιαφέρει: «Είναι στο προφίλ των παικτών που ψάχνουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε σκάουτερς σε Πορτογαλία και Βραζιλία. Θα κυνηγήσουμε την περίπτωση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αλλά αν δεν έχουμε υπογραφή συμβολαίου δεν σχολιάζουμε ονόματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ