aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τέσσερις επισκέψεις, ισάριθμες ισοπαλίες

Πάφος FC: Τέσσερις επισκέψεις, ισάριθμες ισοπαλίες

Η Πάφος FC στην τρέχουσα σεζόν, στις τέσσερις επισκέψεις της στη Λευκωσία με αντιπάλους ομάδας της πόλης, δεν γεύθηκε τη χαρά της νίκης. Μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Δύο με τον ΑΠΟΕΛ (1-1, 0-0), μία με την Ομόνοια (0-0) και άλλη μία με τον Ολυμπιακό.

Την προσεχή Κυριακή θα βρεθεί για πέμπτη φορά, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θα ψάξει την πρώτη φετινή νίκη στην πρωτεύουσα, που θα της επιτρέψει να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα στα ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ και Απόλλων – Άρης. Παράλληλα θα ανακτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση για το ματς κυπέλλου με τους πράσινους, που θα ακολουθήσει στις 6 Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Εξάλλου, η Πάφος FC μέσω ανάρτησής της, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφίες, κάνει αναφορά στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, στην οποία έδωσαν το «παρών» τους οι Άντος, Ζουνίνιο, Μπετανκόρ και φωτογραφήθηκαν, αλλά και μοίρασαν αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ