aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τέλος στην κατηφόρα, ξεκαθαρίζει του κόουτς

Πάφος FC: Τέλος στην κατηφόρα, ξεκαθαρίζει του κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πάτησε φρένο η Πάφος FC στην κατηφόρα που είχε πάρει, αλλά χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια. Παράλληλα, ενώ είχε βγει προς τα έξω πως θα ανακοινωνόταν ο νέος προπονητής, το θέμα εξακολουθεί να παραμένει στάσιμο. Ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παρλιούρας ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως, είναι θέμα ωρών να εκδοθεί ανακοίνωση, χωρίς όμως να αφήνουν οι Ρώσοι επίσημα να διαρρεύσει κάτι. Ό,τι σχέδια έχουν στο μυαλό τους, μόνο αυτοί τα γνωρίζουν.

Με βάση την εικόνα της παφιακής ομάδας στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως οι ποδοσφαιριστές έχουν αρκετές δυνατότητες και αυτό που τους λείπει είναι η αυτοπεποίθηση. Η τελευταία όμως νίκη αναμένεται πως θα τους βοηθήσει από κάθε άποψη, καθώς οι δυνατότητες υπάρχουν. Άλλωστε έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα και είναι σωστό η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να ανέβει βαθμολογικά. Παράλληλα με το θέμα του προπονητή, στην ομάδα της Πάφου έχει επιστρέψει ο Ντάνις Ράκελς που είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρίγα. Στο πρωτάθλημα της Λετονίας, είχε αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σημειώνοντας τρία γκολ.

Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Τόρες, κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει στη συνέχεια. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αργεντινή για θεραπεία και πιθανό με τον ερχομό του νέου έτους να είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ