aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τελειώνει τον Τόσακ, φαβορί πρώην προπονητής της Δνιέπρης

Πάφος FC: Τελειώνει τον Τόσακ, φαβορί πρώην προπονητής της Δνιέπρης

Φαίνεται πως στην Πάφος FC πήραν την απόφασή τους για τον πάγκο της ομάδας και ο Κάμερον Τόσακ πιθανόν να μην προλάβει να έχει την ευθύνη απέναντι στα ανήλικα και αμούστακα της Νέας Σαλαμίνας στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Από την Πάφος FC διαρρέει πως είναι θέμα χρόνου να διαβεί το κατώφλι της εξόδου ο Ουαλός τεχνικός, πληρώνοντας τη… νύφη για την τραγική πορεία της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ευθύνη πρέπει να βαραίνει μόνο αυτόν για να είμαστε δίκαιοι. Η κάκιστη βαθμολογική συγκομιδή στα πρώτα πέντε ματς πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει πολύ βαρύ το κλίμα για τον Τόσακ.

Από εκεί και πέρα, σε αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ua.tribuna.com», αναφέρεται ότι ο Ντιμίτρι Μιχαϊλένκο, είναι φαβορί για την αντικατάσταση του Τόσακ, αφού η παφιακή ομάδα συμφώνησε με τον 47χρονο (13/07/1973) Ουκρανό προπονητή, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από την Δνιέπρη (Ντνίπρο), ομάδα στην οποία βρισκόταν από τον Ιούλιο του 2017.

Επίσης, ο Μιχαϊλένκο ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι τον Ιούλιο του 2009, πανηγυρίζοντας εκείνο το μοναδικό κύπελλο της «μακαρίτισσας» ομάδας της Πέγειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ