aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τα περιθώρια έχουν στενέψει

Πάφος FC: Τα περιθώρια έχουν στενέψει

Δεν μπόρεσε να «εκμεταλλευτεί» τον παράγοντα έδρα και τη δυναμική παρουσία των οπαδών της κόντρα στον Άρη. Η Πάφος FC έμεινε στην ισοπαλία και πλέον το έργο της για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει δυσκολέψει. Μπορεί η απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη να είναι μικρή, ωστόσο με δεδομένο ότι ακολουθούν οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Η παφιακή ομάδα έδειξε φέτος ότι μπορεί να «χτυπήσει» κάθε αντίπαλο σε κάθε γήπεδο, άποψη που εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, σε χθεσινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις: «Έχουμε αγώνες μαζί με την Ανόρθωση και με την ΑΕΚ που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε εκτός έδρας. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο το έργο». Εντός των επόμενων ημερών θα φανεί κατά πόσον θα είναι διαθέσιμος ο Ρούντκο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ