aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Συνέχεια και συνέπεια για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πάφος FC: Συνέχεια και συνέπεια για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο

Σ’ ένα παιχνίδι που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ήταν το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, η Πάφος FC φώναξε παρούσα. Έδειξε απέναντι στην ΑΕΚ ότι έχει και τις δυνατότητες και τις αντοχές για να υλοποιήσει τον στόχο της. Μείωσε τη διαφορά από την 4η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη (και υπό προϋποθέσεις και η 5η) στους τέσσερις βαθμούς και δικαιούται να ονειρεύεται. Μετά από δύο ματς διατήρησε το μηδέν παθητικό, ενώ ήταν αποτελεσματική σε σχέση με άλλα παιχνίδια που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσε. Ζητούμενο για την παφιακή ομάδα η συνέχεια και η συνέπεια, εάν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει.

Ακολουθεί δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή, στο οποίο θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Αισιοδοξούν στην Πάφος FC ότι μέχρι την Κυριακή θα είναι διαθέσιμοι οι Ρούντκο, Χέσταντ, Βαλακάρι, που λόγω ασθένειας ήταν εκτός από το προχθεσινό ματς, αλλά και ο Κβίντα που αποχώρησε τραυματίας.

«Θεωρούμε λίγο τραβηγμένο το σενάριο της κόκκινης κάρτας» είπε ο Πολύβιος Παλιούρας σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, αναφερόμενος στα παράπονα της ΑΕΚ ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Αουρέλιο για σκληρό μαρκάρισμα στον Εγγλέζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ