aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στο σπίτι της κάνει παιχνίδι!

Πάφος FC: Στο σπίτι της κάνει παιχνίδι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι επιδόσεις της Πάφος FC στην έδρα της είναι πολύ καλές, θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερες και την ίδια ώρα «φωνάζουν» ότι πληρώνει ξεκάθαρα την αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί που μετρά μόλις μια νίκη.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο δικό της σπίτι, αυτή κάνει κουμάντο και το επιβεβαίωσε και προχθές, αφού «καθάρισε» τη Νέα Σαλαμίνα με συνοπτικές διαδικασίες. Έφθασε στο ευρύ 3-0 και πανηγύρισε την ένατη νίκη. Μετρά, επίσης, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες σε συνολικά 16 εντός έδρας αγώνες. Στο 64,5% το ποσοστό κερδισμένων βαθμών στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η Πάφος FC, με το πέρας της 30ής αγωνιστικής, βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση του Β’ Ομίλου την οποία κατέχει ο ΑΠΟΕΛ αλλά και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη αφού ο 11ος Εθνικός έχει 31 βαθμούς.

Η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη ήταν αποτελεσματική απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αξιοποιώντας τις πρώτες δύο ευκαιρίες της. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και ακολούθως διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της προβάδισμα και στις καθυστερήσεις ο Βαλακάρι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Φινλανδός επιθετικός, πέτυχε το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα και έκανε άλμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Β’ Ομίλου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στην Πάφος FC, να πάρει ανάσες, να βελτιώσει τομείς που κρίνεται απαραίτητο και με την επανέναρξη να φουλάρει με στόχο την πρωτιά στο Β’ Όμιλο. Επόμενος αντίπαλός της, το Παραλίμνι εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ