aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στο… περίμενε για προπονητή

Πάφος FC: Στο… περίμενε για προπονητή

Στην κορυφή της λίστας αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Πάφος FC παραμένει ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αφού οι Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ πιστεύουν ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές που έχουν θέσει.

Εάν ο Νορβηγός προπονητής θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας ή κάποιος άλλος, αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα, αφού πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς το κεφάλαιο αυτό.

Πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται (Πάγιτς, Πάνιτς, Αουρέλιο, Τόμετσακ, Αντός, Φυλακτού, Πάντσεον, Ρούντκο), ενώ αποχώρησαν και οι Μπάριτς, Ταλίς, αφού ο δανεισμός τους ολοκληρώθηκε. Γι’ αυτό άλλωστε και προέχει η πρόσληψη προπονητή, που μαζί με τα υπόλοιπά μέλη για τον προγραμματισμό θα λάβουν τις αποφάσεις, αρχικά για το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως για τις μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ