aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στο μυαλό του Ντάρκο Μίλανιτς

Πάφος FC: Στο μυαλό του Ντάρκο Μίλανιτς

Χωρίς έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Αντωνίου, Μιχαήλ, Παπαστυλιανού, Σεμέδο, Βαλακάρι, Αμπντουσαλάμοφ) συνεχίζει την προετοιμασία της η Πάφος FC ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και δη το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (16/10) στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Κόντρα στους μαυροπράσινους η παφιακή ομάδα θα προσπαθήσει να είναι πιο εύστοχη, να σκοράρει και να πανηγυρίσει το δεύτερο φετινό της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Ντάρκο Μίλανιτς θέλει να παρουσιάσει μια βελτιωμένη ομάδα όσον αφορά στα τελειώματα των φάσεων μπροστά από την εστία. Γνωρίζει ότι η μέχρι στιγμής επιθετική δυστοκία που αντιμετώπισε η ομάδα του, της έχει στοιχίσει βαθμούς, τόσο κόντρα σε ΑΕΚ και Ομόνοια, αλλά κυρίως απέναντι στη Δόξα στο πιο πρόσφατο ματς της.

Η Πάφος FC βρίσκεται σε περίοδο… μίνι προετοιμασίας αυτό το διάστημα και γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μια φιλική αναμέτρηση, εντός του Σαββατοκύριακου.

Στα αγωνιστικά, ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τον Αΐλτον, αφού ο Βραζιλιάνος τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά, ανεβάζει ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλά. Όσον αφορά τον Χότσκο, χρειάζεται χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Μίλανιτς, που υπολογίζεται στον ένα περίπου μήνα. Ο Λέιτε που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αναμένεται να επιστρέψει σε δύο με τρεις μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ