aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στο 2023 απώλεσε 10 βαθμούς

Πάφος FC: Στο 2023 απώλεσε 10 βαθμούς

Δεν πατάει καλά στο 2023 η Πάφος FC. Σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, πέτυχε μόλις δύο νίκες, έμεινε στην ισοπαλία άλλες δύο φορές και δέχθηκε και τόσες ήττες. Σε έξι αγώνες, λοιπόν, από τις 4 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου, συγκέντρωσε 8 βαθμούς και απώλεσε 10. Διάστημα στο οποίο χαρακτηρίζεται από αστάθεια τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελέσματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου πρωταθλήματος, παρόλο που η διαφορά δεν είναι αποτρεπτική. Θα πρέπει, όμως, να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες εάν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει, καθώς εάν αυξηθεί η διαφορά και με τους αγώνες να λιγοστεύουν τότε οι πιθανότητες όλο και θα μειώνονται.

Κι αν το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ μπορεί να χαρακτηριστεί «εντός προγράμματος», η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν απρόσμενη. Όχι πως η Νέα Σαλαμίνα με τι είχε παρουσιάσει προηγουμένως ήταν εύκολος αντίπαλος, όμως παίζοντας στην έδρα της η παφιακή ομάδα είχε τον πρώτο λόγο. Ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα από τις τρεις που δέχθηκε συνολικά στη σεζόν η ομάδα του Μπεργκ. Η προηγούμενη ήταν από τον ΑΠΟΕΛ.

Η Πάφος FC δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο εύκολο δεύτερο γκολ που δέχθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα. Είχε μπόλικο χρόνο μπροστά της για να το κάνει, όμως η ανάπτυξή της και οι τρόποι που επέλεξε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της αντιπάλου της δεν της βγήκε. Είναι κάτι που προβλημάτισε.

Το ντεμπούτο του Μπρούνο, παρόλο που έδωσε την εξαιρετική κάθετη μπαλιά στο γκολ που πέτυχε ο Τάνκοβιτς, δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για την Πάφος FC. Έδειξε, όμως, ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Ο Ζάιρο δεν είδε δίκτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με την ομάδα του να μένει χωρίς νίκη. Δεν μπορεί, όμως, μια μεγάλη ομάδα να εξαρτάται από τα γκολ ενός ποδοσφαιριστή.

Όσο κι αν πλήγωσε η προχθεσινή ήττα, στην Πάφος FC είναι υποχρεωμένοι να σηκώσουν κεφάλι αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν. Μόλις την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχθεί την ΑΕΛ και θα θελήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να μην τριτώσει το κακό. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κυνηγήσει τις πιθανότητές της για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ