aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στις… πύλες του παραδείσου

Πάφος FC: Στις… πύλες του παραδείσου

Πιστή στο αποψινό της ραντεβού με την ιστορία της θέλει να είναι η Πάφος FC! Φιλοξενεί τον Άρη και θέλει να κάνει το καθήκον της, ώστε να πλασαριστεί για πρώτη φορά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, που θα ανοίξει τους ορίζοντες προοπτικής.

Τα πράγματα είναι απλά: Ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του χρειάζονται να μην χάσουν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστεί να μην κερδίσει η Ομόνοια το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξάγεται την ίδια ώρα στη Λευκωσία.

Στην προσπάθειά της αυτή η Πάφος FC αναμένεται να έχει τη δυναμική υποστήριξη χιλιάδων οπαδών της. Υπολογίζεται ότι στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα βρεθούν περίπου 4.000 φίλοι της, ώστε να τη «σπρώξουν» προς την επιτυχία.

Μπορεί ο ένας βαθμός να είναι αρκετός, όμως οι Παφίτες δεν πρόκειται να ψάξουν τίποτα άλλο πέραν της νίκης, με την οποία θα «σκαρφαλώσουν» στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τον αντίπαλο. Η εξασφάλιση, άλλωστε, μιας θέσης στην πρώτη εξάδα είναι απλά το πρώτο βήμα προς τον μεγάλο και διακαή πόθο των ιθυνόντων της ομάδας, που είναι η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άρης είναι μια ομάδα με κοινό στόχο και θα ήταν ιδανικό το προσπέρασμά του με την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο Μίλανιτς δεν υπολογίζει ενόψει του «τελικού» στους Βαλακάρι, Μπάιριτς που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στον Χέσταντ που είναι τραυματίας. Εχει ωστόσο πλειάδα επιλογών για να παρατάξει ισχυρή ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ