aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στηρίζει πολλά στους Ζίβουλιτς και Κουλς

Πάφος FC: Στηρίζει πολλά στους Ζίβουλιτς και Κουλς

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντιέγκο Ζίβουλιτς και ο Γιανς Κουλς, ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Πάφος FC την περίοδο που πέρασε. Ο Κροάτης και ο Βέλγος «έδεσαν» με έναν ξεχωριστό τρόπο και στα πλείστα παιχνίδια της ομάδας τους ξεχώρισαν στη μεσαία γραμμή. Και οι δύο τους είχαν από 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και είχαν τεράστια συμβολή στο «χτίσιμο» μιας δυνατής ενδεκάδας.

Ο δεύτερος, αν και υπέφερε με σοβαρό τραυματισμό επανήλθε και είχε ξεχωριστή παρουσία, βάζοντας σε κάποιους αγώνες τη σφραγίδα του. Κάποια στιγμή έγινε λόγος και για διαγραφή του Κουλς από το ρόστερ της παφιακής ομάδας, όμως τελικά έμεινε, με την προσφορά του να αποδεικνύεται πολύτιμη. Και οι δύο τους θα είναι στην ομάδα και στη νέα περίοδο, συνεπώς μ’ ένα βασικό κορμό να συνεχίζει και του χρόνου οι πιθανότητες να έχει η Πάφος μια καλή πορεία αυξάνονται.

Θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να ξεκινήσει από το μηδέν η ομάδα της Πάφου, γι’ αυτό και είναι θετικό το γεγονός ότι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν. Στο πρόσωπό τους στην Πάφο θα στηρίξουν πολλά για να κάνει η ομάδα το επόμενο βήμα και να κυνηγήσει τη διάκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ