aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στη Λετονία για δουλειά

Πάφος FC: Στη Λετονία για δουλειά

Ώρα για δουλειά στην Πάφος FC. Η αποστολή της παφιακής ομάδας αναχωρεί σήμερα για τη Λετονία, εκεί όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Θα ταξιδέψουν όσοι βρίσκονται στην Κύπρο και οι υπόλοιποι θα ενσωματωθούν με την αποστολή στο προπονητικό κέντρο που θα διαμένει η παφιακή ομάδα.

Αύριο θα γίνουν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπεργκ και των συνεργατών του. Η Πάφος FC μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στη Λετονία θα μεταβεί στην Αυστρία για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αρχές Αυγούστου η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Λεωνίδα Παπαδάκη ως υπεύθυνου φυσικής κατάστασης. Γνώριμος ο Ελλαδίτης επιστήμονας από την παρουσία του στην Ομόνοια και στον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, σύλλογος της Πάφου ενημέρωσε για την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Κωνσταντινίδη. Αφού γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του, σημειώνεται πως θα έχει υπό την επίβλεψή του όλους τους προπονητές τερματοφυλάκων της ακαδημίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ