aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στη Λευκωσία για σεφτέ με γεμάτο «οπλοστάσιο»

Πάφος FC: Στη Λευκωσία για σεφτέ με γεμάτο «οπλοστάσιο»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Πάφος FC για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (2/4) με αντίπαλο την Ομόνοια, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το πρώτο φετινό της τρίποντο στη Λευκωσία. Οι προηγούμενες τέσσερις προσπάθειες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (δις), Ομόνοια και Ολυμπιακό στέφθηκαν με αποτυχία, με τους γαλάζιους να καταγράφουν ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζει το πλάνο του έχοντας γεμάτο το «οπλοστάσιο», αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του. Ο Ζόρνταν Ικόκο επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε βρεθεί λόγω υποχρεώσεων που είχε με την εθνική ομάδα. Όσον αφορά τον Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν ενσωματώθηκε στην εθνική Κροατίας, υπολογίζεται κανονικά. Σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, επιστρέφουν οι Μαμαντού Κανέ και Πέδρο Πελάζιο, που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και ο Ζουνίνιο, που επίσης ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Οι οπαδοί της Πάφος FC αναμένεται να βρεθούν ξανά το πλευρό της ομάδας, με τον Πολύβιο Παλιούρα να αναφέρει: «Αναμένουμε να έρθει ο κόσμος μας. Δεν έχει περάσει παιχνίδι εκτός έδρας που ο κόσμος να μην ήρθε να στηρίξει την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ