aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στα εκτός έδρας... πάτωσε

Πάφος FC: Στα εκτός έδρας… πάτωσε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε 14 εκτός έδρας αγώνες η Πάφος FC πανηγύρισε τη νίκη σε μόλις έναν αγώνα, αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (1-0). Πάτωσε μακριά από την έδρα της. Αντιθέτως, στο «Στέλιος Κυριακίδης» γεύθηκε τη χαρά της νίκης σε οκτώ αγώνες. Βγαίνοντας από την Πάφο παθαίνει «black out».

Προχθές, απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο, η εμφάνισή της ήταν κάκιστη και δέχθηκε φυσιολογικά την ήττα. Είναι κάτι που προβληματίζει τον Στιβ Κωνσταντινίδη, που κι αυτός με τη σειρά του θα προσπαθήσει στη συνέχεια να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του. Πλέον, κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στον Β’ Όμιλο εφόσον ο ΑΠΟΕΛ νικήσει αύριο την Καρμιώτισσα, ενώ την πλησίασε στους δύο βαθμούς η ομάδα της Κατωκοπιάς. Στην παφιακή ομάδα σκέφτονται ήδη τον επόμενο αγώνα που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Εξάλλου, ο σύλλογος με ανάρτησή του εύχεται ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον Βίκτορ Αλβάρεθ, «μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση». Η ανάρτηση συνοδεύεται με φωτογραφία του ποδοσφαιριστή αμέσως μετά την επέμβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ