aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σκέφτονται μόνο την Ανόρθωση

Πάφος FC: Σκέφτονται μόνο την Ανόρθωση

Και τώρα… Ανόρθωση. Στην Πάφος FC αφήνουν πίσω τους τη νίκη (2-0) επί της ΠΑΕΕΚ και επικεντρώνουν την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια κόντρα στην «Κυρία». Αρχικά οι Παφίτες θα φιλοξενηθούν από τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου την Πέμπτη (3/2) για τον επαναληπτικό της β’ φάσης του κυπέλλου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (Κυριακή, 6/2), θα τους υποδεχτούν για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο κύπελλο, ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του δεν προτίθενται να τα παρατήσουν, παρά την ήττα (1-3) του πρώτου αγώνα. Πρόκειται για διοργάνωση η οποία εξαρχής ενδιέφερε την ομάδα και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν στην Πάφος FC μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν για διάκριση. Για τον αγώνα πρωταθλήματος τα πράγματα είναι… ξεκάθαρα. Με νίκη επί της Ανόρθωσης, η Πάφος  FC θα κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την εδραίωσή της στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ