aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σήκωσε κεφάλι κι έκανε άλμα

Πάφος FC: Σήκωσε κεφάλι κι έκανε άλμα

Μετά από δύο μήνες, σήκωσε επιτέλους κεφάλι η Πάφος FC. H νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλους στην Πάφο και με τους τρεις βαθμούς η ομάδα όχι μόνο ανέβηκε βαθμολογικά, αλλά απέκτησε και αυτοπεποίθηση, που τόσο πολύ της έλειπε. Μπορεί προς στο τέλος του προχθεσινού αγώνα να δέχθηκε πίεση, όμως όλοι ήθελαν τόσο πολύ τη νίκη  που ήταν αποφασισμένοι να την κρατήσουν, κάτι που στο τέλος πέτυχαν. Με την εμφάνιση και τη διάθεση που έδειξαν, οι ποδοσφαιριστές φανέρωσαν πολλά από τα θετικά στοιχεία τους, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν στη συνέχεια. Το γκολ του Φινλανδού Αραγιούρι, με έξοχη κεφαλιά, χάρισε μόλις την τρίτη νίκη της ομάδας στης Πάφου στο πρωτάθλημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως οι δυνατότητες υπάρχουν και το μόνο που μένει είναι να αξιοποιηθούν.

Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα, ενώ σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές πήγαν πολύ καλά, έλαμψε και το άστρο του 18χρονου Κυριάκου Αντωνίου. Το μέλλον τού ανήκει, εφόσον παραμείνει προσγειωμένος και σοβαρός.  Δεν ήταν όμως μόνο η νίκη που χαροποίησε τους Παφίτες. Ήταν και η ξεκάθαρη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Πολύβιου Παρλιούρα, πως έχουν συμφωνήσει με προπονητή και σύντομα θα ανακοινωθεί. Ήταν το θέμα που έκαιγε το τελευταίο διάστημα και όλοι το θεωρούσαν βασικό για να προχωρήσει η ομάδα. Ο Τζέρεμι Στιλ έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να διατηρούνται οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, όμως είναι σίγουρο πως με την άφιξη νέου προπονητή πολλά μπορούν να αλλάξουν στις προσεχείς αγωνιστικές.

Σε συνδυασμό και με την προχθεσινή νίκη, η Πάφος FC παίρνει πλέον βαθιά ανάσα, που τη χρειαζόταν τόσο πολύ. Μένει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια και συνέπεια για να μπορέσουν, με στήριγμά τους το ομαδικό πνεύμα, αλλά και την ποιότητα που διακρίνει την ομάδα, να ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία. Οι δώδεκα βαθμοί είναι λίγοι, όμως έστω και καθυστερημένα είναι μια αρχή για να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια με πίστη και αυτοπεποίθηση. Ακολουθούν σημαντικοί αγώνες και με τον νέο προπονητή ελπίζουν πως θα ανατείλουν καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ