aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σεζόν με… γλυκόπικρη γεύση

Πάφος FC: Σεζόν με… γλυκόπικρη γεύση

Οριστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου τέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Πάφος FC, μετά την εκτός έδρας ήττα (0-2) από την ΑΕΚ. Η παφιακή ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και το «πάλεψε» όσο μπορούσε για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μένοντας και μαθηματικά εκτός μία στροφή πριν το τέλος. Κάτι που αφήνει γλυκόπικρη γεύση, όπως σχολίασε σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας.

«Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση γιατί ανεβήκαμε επίπεδο, καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία μας, όμως χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε θέση στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σε καίρια σημεία» είπε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν όμως και θετικά στη φετινή αγωνιστική πορεία της Πάφος FC και πάνω σε αυτά θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας να «χτίσουν» ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θα θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Με προσοχή κινείται η παφιακή ομάδα όσον αφορά στο θέμα του προπονητή και σιγά-σιγά θα υπάρξουν νεότερα, σχολίασε ο Παλιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ