aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς!

Πάφος FC: Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στην Πάφος FC. Μετά την επισημοποίηση των συμφωνιών με τους Βραζιλιάνους, Ζοάο Πέδρο και Μαρσίνιο, οι Παφίτες έβαλαν πλώρη και για τους επόμενους. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρει και μάλιστα έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς της ΑΕΚ Αθηνών. Πρόκειται για 27χρονο Σουηδό (με καταγωγή από τη Βοσνία) που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και από τον Οκτώβριο του 2020 ανήκει στην αθηναϊκή ομάδα, έχοντας καταγράψει συνολικά 59 συμμετοχές και πετυχαίνοντας εννέα γκολ.

Ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων, Ματίας Αλμέιδα, δεν τον υπολογίζει, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Νόρκεπινγκ και σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στη Φούλαμ, παίζοντας μάλιστα σε τρία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακολούθως αγωνίστηκε στην ολλανδική Αλκμάαρ (77 συμμετοχές/16 γκολ) και στη σουηδική Χάμαρμπι (93 συμμτοχές/34 γκολ), πριν πάει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σε ανάλυση του πιο πρόσφατου μετεγγραφικού αποκτήματος, Μαρσίνιο προχώρησε ο συμπατριώτης του σκάουτερ της ομάδας, Πέδρο Σάντος: «Ο Μαρσίνιο είναι ένα σύγχρονο δεξί μπακ με σπουδαίες επιθετικές ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες για την ομάδα. Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε σε δύο κορυφαίες ομάδες της Βραζιλίας, την Μποταφόγκο και την Ατλέτικο Παραναένσε, αγωνιζόμενος σε πέραν των 100 αγώνων στην Α’ Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα του. Επίσης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την πρώτη μας επικοινωνία έδειξε ενδιαφέρον να έρθει στην ομάδα μας και να συνεχίσει εδώ την καριέρα του. Πιστεύουμε πως θα αγωνιστεί καλά, θα είναι παίκτης κλειδί και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ