aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σε δύσκολη εβδομάδα

Πάφος FC: Σε δύσκολη εβδομάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπροστά της η Πάφος FC έχει δύσκολη εβδομάδα με δύο ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης». Αύριο θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και μετά, την ερχόμενη Δευτέρα, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Με τους 13 βαθμούς, τίποτε δεν είναι σίγουρο, όμως αν κερδίσουν τους μαυροπράσινους, θα νιώθουν πιο αισιόδοξοι οι γαλάζιοι για τη συνέχεια. Θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους οι Αντωνίου και Βαλεριάνος, καλύτερα είναι ο Νέμετς, ενώ ίσως προλάβει το παιχνίδι ο Βα. Στην ομάδα της Πάφου περιμένουν πως σύντομα θα επιστρέψει ο Μπεριγκό, ενώ αντίστροφα μετρά και ο Τόρες.

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση και ο βαθμός στο ΓΣΠ αναμένεται πως θα βοηθήσουν την Πάφος FC να ανασυντάξει τις δυνάμεις της για τη συνέχεια, όμως εστιάζουν και αλλού μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια. Οι Ράκελς και Φόλμπρεχτ, οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα, είχαν πολύ καλή παρουσία, όπως και ο Λαφράνς που ξεχάστηκε στον πάγκο για μεγάλο διάστημα.

Ξάφνιασαν με την απόδοσή τους οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας πως είναι σε θέση να ανέβουν και άλλο. Η αλήθεια είναι πως λίγοι έδιναν πιθανότητες στην παφιακή ομάδα, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, όμως στο γήπεδο, την περασμένη Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Κάμερον Τόσακ. Ο Ουαλός προπονητής βρήκε τη συνταγή τόσο με τα πρόσωπα όσο και με την τακτική που θα ακολουθούσε.

Δούλεψε η μεσαία γραμμή, ανταποκρίθηκε και η άμυνα, περιορίζοντας τη δραστηριότητα των αντιπάλων τους, και από εκεί και πέρα, όσο ο χρόνος περνούσε η αυτοπεποίθηση λειτουργούσε ευεργετικά. Όπως φάνηκε, οι δυνατότητες της Πάφος FC είναι περισσότερες από αυτές που μας έδειξαν έως τώρα και αν έρθουν άλλα δυο-τρία καλά αποτελέσματα, η κατάσταση θα οδηγηθεί προς το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ