aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Σχεδόν δύο μήνες χωρίς εντός έδρα νίκη

Πάφος FC: Σχεδόν δύο μήνες χωρίς εντός έδρα νίκη

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, στην Πάφος FC επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα με στόχο την παρουσία της ομάδας στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης. Αυριανός αντίπαλος και πάλι η Ανόρθωση, αλλά αυτή τη φορά η σημασία είναι πολύ μεγαλύτερη από τον προχθεσινό επαναληπτικό για το κύπελλο. Η Πάφος FC θέλει τη νίκη, που κρίνεται αναγκαία για την προσπάθεια επίτευξης του στόχου της.

Αξιοσημείωτο είναι πως η παφιακή ομάδα αγνοεί την επιτυχία στην έδρα της από τις 10 Δεκεμβρίου 2021, όταν επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0. Ακολούθησαν τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα κι ένας για το κύπελλο, με απολογισμό μιαν ισοπαλία (Ομόνοια) και δύο ήττες (Ανόρθωση, Απόλλων). Το «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν απόρθητο φρούριο έως τις 19 Ιανουαρίου 2022, όταν η Ανόρθωση υποχρέωσε την Πάφος FC σε ήττα για το κύπελλο. Καπάκι ήλθε άλλη μία από τον Απόλλωνα, η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Ο Μίλανιτς για το αυριανό ματς δεν υπολογίζει και πάλι τον Αουρέλιο, ενώ στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η παρουσία των Πάντσεον και Αμπντουσαλάμοφ. Εξάλλου, μετά τους Μπαμπαγιάν και Μπεριγκό, την πόρτα εξόδου είδε και ο Αϊλτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ