aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ρεαλιστές μα θα το κυνηγήσουν

Πάφος FC: Ρεαλιστές μα θα το κυνηγήσουν

Η ισοπαλία (1-1) της Πάφος FC με αντίπαλο την ΑΕΚ μείωσε αισθητά τις πιθανότητες της για εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πλέον, η παφιακή ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της πόδια, όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Ακόμα κι αν οι γαλάζιοι νικήσουν τον Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική, θα χρειάζονται την ίδια ώρα και ήττα των κιτρινοπράσινων από την Ομόνοια.

Στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ρεαλιστές, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Πολύβιο Παλιούρα να αναφέρει χθες πως πρόκειται για κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες: «Ήταν στα χέρια μας να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, τώρα είναι λιγοστές οι ελπίδες μας. Είναι δύσκολο να μας ευνοήσει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με την Ομόνοια». Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ Σαλγκάδο και οι παίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, αφού είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Πάφος FC θα υποδεχτεί τη λεμεσιανή ομάδα στο «Στέλιος Κυριακίδης» χωρίς τους τιμωρημένους Ζόρνταν Ικόκο και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Ζάιρο θα είναι στην αποστολή, όπως και κόντρα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ