aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ράβει κοστούμι στον Τζιαρέτα

Πάφος FC: Ράβει κοστούμι στον Τζιαρέτα

Σημαντικές αλλαγές στη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφος FC αναμένονται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της παφιακής ομάδας έθεσε ως προτεραιότητα την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα έχει το γενικό πρόσταγμα στον προγραμματισμό.

Αφού αξιολογήθηκαν αρκετά ονόματα η Πάφος FC φαίνεται πως καταλήγει στον Κριστιάνο Τζιαρέτα. Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μέρες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών, σε βαθμό που οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια δεν είναι μακριά.

Τελευταία ομάδα του Τζιαρέτα ήταν η Γουότφορντ, όπου εργάστηκε από τον Αύγουστο του 2020 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2022 ως τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας. Την πρώτη σεζόν την θητείας του η Γουότφορντ ήταν στην Τσάμπιονσιπ και ακολούθως κατάφερε να κερδίσει θέση στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Προηγουμένως, ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής θήτευσε στις ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Φεβρουάριος 2019-Αύγουστος 2020), Άσκολι (Ιούλιος 2016-Ιούλιος 2018), Ουντινέζε (Ιούλιος 2013-Ιούνιος 2016) και κατά το διάστημα της θητείας του συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με προπονητές όπως οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Ρόι Χόντσον, Σίσκο Μουνιόθ και Αντρέα Στραματσόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ