aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ψάχνει τη νίκη από την πρεμιέρα...

Πάφος FC: Ψάχνει τη νίκη από την πρεμιέρα…

Τη νίκη από την πρεμιέρα αναζητεί η Πάφος FC. Μετά το επιβλητικό 4-0 επί του ΑΠΟΕΛ ακολούθησε η βαριά ήττα από την ΑΕΛ (0-4) και οι ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1) και Ομόνοια (1-1). Η ομάδα του Μίλανιτς, παρόλο που στα δύο τελευταία παιχνίδια είχε καλή παρουσία αν και ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος απέναντι σε ΑΕΚ και Ομόνοια, είχε καλή παρουσία.

Έβγαλε σημάδια αντίδρασης, αφήνοντας πίσω της την ήττα στο Τσίρειο. Ωστόσο με τις ισοπαλίες δεν μπορεί να ελπίζει σε υλοποίηση του στόχου της που είναι η παρουσία της στην εξάδα, γι’ αυτό και από το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» το Σάββατο (19:00) θα επιδιώξει επάνοδο στις επιτυχίες.

Ο Πάντσεον, που αποκόμισε ένα μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την Ομόνοια, κρίνεται ως αμφίβολος. Έχει καλές πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος και η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική για τον Άγγλο μέσο. Στα ευχάριστα η ετοιμότητα του Αΐλτον, ο οποίος έρχεται για να δώσει άλλη μια σπουδαία επιλογή στον Σλοβένο τεχνικό. Αντιθέτως, απών και πάλι θα είναι ο Λέιτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ