aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πρώτο τεστ επί ισπανικού εδάφους κόντρα στη Λούγκο

Πάφος FC: Πρώτο τεστ επί ισπανικού εδάφους κόντρα στη Λούγκο

Στη Γαλικία της Ισπανίας, όπου διεξάγεται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται η Πάφος FC. Σήμερα μάλιστα στις 20:00 η παφιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ισπανική Λούγκο (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρόμαν Ντουμπόφ, σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα δεν προχώρησε σε μετεγγραφή μεγάλου «ονόματος» κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο: «Επικεντρωθήκαμε στην ποιότητα των μετεγγραφών. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, αλλά το πόσο γνωστές και διάσημες είναι θα το δούμε από τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Αναφέρθηκε παράλληλα στον Βίκτορ Αλβάρες: «Τραυματίστηκε και μάλλον θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για την αποκατάστασή του. Η ομάδα τον στήριξε και κάλυψε τα έξοδα της εγχείρησης αποκατάστασης, αλλά το συμβόλαιο με τον παίχτη έληξε και δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ