aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Προσβλέπει στο 3Χ3

Πάφος FC: Προσβλέπει στο 3Χ3

Ανεβαίνει ο ρυθμός των προπονήσεων στην Πάφος FC ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η παφιακή ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στο 3X3 κόντρα σε Ανόρθωση, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ φιλοδοξούν οι Παφίτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Πολύβιος Παλιούρας: «Έμειναν τρεις τελικοί για όλες τις ομάδες και θέλουμε να κάνουμε το 3X3. Υπάρχουν ακόμη βαθμολογικές ελπίδες. Θα το παλέψουμε και ευελπιστούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το πλασάρισμά μας στην πρώτη εξάδα».

Ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης δεν υπολογίζεται ο Πέτρου, που αποβλήθηκε στο ματς κόντρα στον Άρη, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Ρούντκο. Σε περίπτωση που ο Ουκρανός τερματοφύλακας δεν προλάβει, τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Αντός. Επιστρέφει ο Χάμαντι Ελ Γκαντιουί, ενώ στη διάθεση του Μίλανιτς είναι και οι Μπάιριτς και Πάντσεον, οι οποίοι αν και συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών, αποφασίστηκε να απουσιάσουν από το μεθεπόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ