aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Προσγειώθηκαν στη Λετονία ποδοσφαιριστές της

Πάφος FC: Προσγειώθηκαν στη Λετονία ποδοσφαιριστές της

Στην Λετονία βρίσκεται από σήμερα η Πάφος FC, όχι όμως… ολόκληρη. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση, κάποιοι ποδοσφαιριστές αφίχθησαν στη χώρα της Βαλτικής και θα αρχίσουν άμεσα δουλειά, αφότου ξεκουραστούν. «Τα παιδιά, μόλις προσγειώθηκαν στην Λετονία #pafosfc #preseason #newseason», ήταν η ανάρτηση.

Οι Φυλακτού, Πέτρου, Πάντσεον, Βαλεριάνος και Αντωνίου είναι αυτοί που βρίσκονται στη Ρίγα, ενώ οι υπόλοιποι ξένοι θα ταξιδέψουν στη Λετονία σύντομα. Γύρω στους 16-17 ποδοσφαιριστες θα βρίσκονται στις προπονήσεις που θα αρχίσουν απο Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, Ανγούλο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση δεν θα χρειαστεί τελικά να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Στη Λετονία θα είναι και ο Τόρες ο οποίος θα συνεχίσει στην Πάφο αφότου ολοκληρωθούν τα τυπικά με την Μπόκα Τζούνιορς όπου ανήκει.

Η Πάφος κινείται για την απόκτηση επιθετικού, αμυντικού μέσου, δεξιού μπακ, αλλά και ενός ακόμη παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Η αποστολή θα παραμείνει στη Λετονία για ένα μήνα. Θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 4 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ