aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Προς επάνοδο ο Ντομίνγκες

Πάφος FC: Προς επάνοδο ο Ντομίνγκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παίζει πολύ το ενδεχόμενο επανόδου του Λούκας Ντομίνγκες στο αρχικό σχήμα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 31 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι, όπου η Πάφος FC είχε χάσει με 1-0 από την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμεση επάνοδος στις επιτυχίες

Ο Στίβεν Πρέσλι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φυλακτού, ο οποίος θα απουσιάσει στα επόμενα τρία παιχνίδια. Οι γαλάζιοι της Πάφου θέλουν να ξεμπερδεύουν μαθηματικά και ο στόχος τους θα είναι το διπλό στη Λευκωσία που θα τους δώσει ξεκάθαρες ανάσες για να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια, αλλά και για να πάνε με καθαρό μυαλό στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το όνειρο του μικρού φαν της Πάφος FC και το Γιουρόπα…

Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας έχει δουλέψει τις τελευταίες μέρες στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του. Δεν αποκλείεται πάντως ο Σκωτζέζος προπονητής να προβεί σε μια δυο αλλαγές, σε σχέση με τις ενδεκάδες που είχε χρησιμοποιήσει στα δύο παιχνίδια που έχασε η Πάφος FC με τον Ερμή και την Αλκή. Στο μεταξύ μέσα στις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, κατά πόσο θα επέλθει συμφωνία για παραμονή του Στίβεν Πρέσλι και για τη νέα περίοδο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ