aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Προετοιμάζουν το έδαφος

Πάφος FC: Προετοιμάζουν το έδαφος

Για την επόμενη εβδομάδα οριοθέτησε τις νέες εξελίξεις που άπτονται του προγραμματισμού ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC. Ο Πολύβιος Παλιούρας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια αναφορικά με την αξία του Νταβό, παίκτης που προστέθηκε προχθές στο ρόστερ, δηλώνοντας παραλλήλως άγνοια για τα σενάρια που αναπτύσσονται όσον αφορά στο ενδιαφέρον για τον Αμρ Ουάρντα.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση από τη διοίκηση. Από όσο γνωρίζω δεν υπήρξε καμία επαφή. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει, αλλά την ώρα που μιλάμε δεν υπήρξε συζήτηση», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο. Αναφορικά με την πλήρωση της θέσης του προπονητής, επισήμανε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, σημειώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα να προκύψουν εξελίξεις γενικότερα και για τη στελέχωση της ομάδας.

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που φέρουν την Πάφος FC, να βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του Κανέ και Μπάιριτς, την ίδια ώρα που θεωρείται θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Δημητρίου. «Όλα δείχνουν ότι ανανεώνει, θέλουμε να έχουμε το κυπριακό στοιχείο, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ