aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πολύ πιο ψηλά ο πήχης

Πάφος FC: Πολύ πιο ψηλά ο πήχης

Στην Πάφος FC ανεβάζουν τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν. Στόχος δεν είναι απλά και μόνο η είσοδος στην πρώτη εξάδα, αλλά η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Πολύβιο Παλιούρα.

Γι΄ αυτό έδωσαν τα «κλειδιά» στον Ντάρκο Μίλανιτς, άνθρωπο με διακρίσεις ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως προπονητή. Επίσης, αποφασίστηκε η προετοιμασία να γίνει σε τρία μέρη. Αρχικά, η αποστολή ταξιδεύει τη Δευτέρα για την Αυστρία, εκεί όπου θα γίνουν προπονήσεις σε υψηλό ρυθμό για δύο εβδομάδες.

Στη συνέχεια μεταβαίνει στην Ισπανία, δίνοντας δυνατά φιλικά ματς με τις Λα Κορούνια και Θέλτα. Πριν επιστρέψει η αποστολή στην Κύπρο για τα φιλικά με Ακρίτα Χλώρακα και ΑΠΟΕΛ, υπάρχει στο πλάνο άλλο ταξίδι για Ελλάδα ώστε η Πάφος FC να δώσει άλλο ένα δυνατό φιλικό. Ο νέος τεχνικός έρχεται με τους συνεργάτες του. Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του εξτρέμ Γιανίκ Μπολασιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ