aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Περιμένοντας τους ιδιοκτήτες

Πάφος FC: Περιμένοντας τους ιδιοκτήτες

Παρόλο που έχουν περάσει τρεις ημέρες από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της Πάφος FC με την Ανόρθωση, στο προσκήνιο για τον σύλλογο της Πάφου βρίσκεται ακόμη η διαιτησία. Στις τοποθετήσεις τους παράγοντες της Πάφος FC αναφέρονται στους ιδιοκτήτες και τις ενέργειές τους.

«Οι ιδιοκτήτες της ομάδας έρχονται στην Κύπρο», λένε και ξαναλένε, θέλοντας να δείξουν την αποφασιστικότητά τους για να στείλουν το μήνυμα ότι δεν είναι πλέον «ο φτωχός συγγενής». Σημειώνουν, λοιπόν, ότι οι Ρώσοι ιδιοκτήτες θα προβούν σε ενέργειες πέραν των κυπριακών συνόρων, θέλοντας να βρουν το δίκιο τους, αφού δεν το βρίσκουν στην Κύπρο. Στην Πάφο δεν κάνουν αναφορά στα μέτρα που προτίθενται να λάβουν οι ιδιοκτήτες, με τα παράπονά τους να εστιάζονται κυρίως στις συνεχόμενες αποβολές ποδοσφαιριστών τους το τελευταίο διάστημα και στην ανομοιομορφία των αποφάσεων.

Στην Πάφος FC προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Εθνικό εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή. Το «διπλό» της ομάδας της Άχνας ήχησε ως καμπάνα στα αφτιά του Μίλανιτς και των ποδοσφαιριστών του. Γνωρίζουν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγουν νικητές από το Δασάκι και πιθανότατα να «κλειδώσουν» θέση στην εξάδα. Οι Παφίτες «διψούν» για μια επιτυχία και θέλουν να πιστεύουν ότι έφθασε η στιγμή να γευθούν τη χαρά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ