aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πάτησε πιο γερά στην εξάδα!

Πάφος FC: Πάτησε πιο γερά στην εξάδα!

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Αλ Γκαντιούι 38’, Ζάιρο 69’), σε χρονικά μάλιστα σημεία που δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, η Πάφος FC έφυγε χθες βράδυ από το Μακάρειο Στάδιο με το τρίποντο στις αποσκευές απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής είχε ρυθμό, πάθος, δύναμη, ωστόσο δεν ξέφυγε από τα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Η ομάδα του Μίλανιτς επέστρεψε τις νίκες, μετά από δύο ήττες (Ανόρθωση στο κύπελλο, Απόλλων στο πρωτάθλημα), έφθασε τους 28 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση, ενισχύοντας την προσπάθειά της για να μείνει στην πρώτη εξάδα. Ηταν μία επιτυχία που τονώνει την ψυχολογία των γαλάζιων και δίνει επιπρόσθετη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν αποκόμισαν άλλη μία φορά βαθμολογικό όφελος, συμπλήρωσαν αισίως 10 ήττες, παραμένοντας «κολλημένοι» στην προτελευταία θέση.

Η ομάδα του Σεργίδη, κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να διεκδικήσει αν μη τι άλλο το βαθμολογικό όφελος. Οι Καπαρτής (46΄) και Κωμοδίκης (89’) είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησαν, την ίδια ώρα που ο Πέτρου σε δύο φάσεις σε ένα τρίλεπτο… άναψε κόκκινο στους Μιλτς (15’), Μπάμπιτς (17΄).  Η Πάφος FC είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο καταγράφηκαν «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της. Στην «καρδιά» του πρώτου μέρους και στα αρχικά στάδια του δεύτερου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ