aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠάφος FC – Παραλίμνι: Με την πλάτη στον τοίχο

Πάφος FC – Παραλίμνι: Με την πλάτη στον τοίχο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρίσκονται και οι δύο στα χαμηλά στρώματα και το σημερινό μετά τους παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00 Cablenet Sports 1) θεωρείται μια καλή ευκαιρία τόσο για την Πάφος FC όσο και για το Παραλίμνι, προκειμένου να κάνουν σημαντικό βήμα για να ξεκολλήσουν βαθμολογικά.

Η γηπεδούχος ομάδα που πραγματοποιεί εντελώς διαφορετική πορεία από αυτήν που είχαν εξαγγείλει οι επενδυτές της, που είναι η είσοδος στην εξάδα και η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Η διοίκηση των «γαλάζιων» επέρριψε τις ευθύνες στην τεχνική ηγεσία εξ ου και η απόλυση του Ζέλικο Κόπιτς, όμως η γενική εκτίμηση, είναι πως υπάρχει αρκετός δρόμος και με σωστή δουλειά και άμεση επιστροφή στις νίκες, όλα μπορούν να αλλάξουν.

Νέα απώλεια βαθμών, θα σημαίνει υποχώρηση και πιθανό να προκύψουν στη συνέχεια και άλλα προβλήματα. Ήδη υπάρχει μια μουρμούρα την οποία καλούνται να διαλύσουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση τους. Ο Τζέρεμι Στιλ θα έχει την ευθύνη της επιλογής της ενδεκάδας, ενώ θα έχει και το γενικό πρόσταγμα στον πάγκο. Στα θετικά της ομάδας καταγράφεται η επιστροφή των Βαλεριάνου, Πάνου και Νέμετς, ενώ «παίζεται» ακόμη και η επιστροφή του Αραγιούρι στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη ομάδα, το βασικό ζητούμενο είναι το «διπλό» μέσα στη Πάφο που θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι «βυσσινί» για παραμονή στην κατηγορία. Στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Γουστάβο Σιβιέρο έχει δείξει ότι τα πηγαίνει καλύτερα, αφού μακριά από το «Τάσος Μάρκου» έχει μαζέψει όλους της τους βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής της ΕΝΠ δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Μιτρέφσκι, ενώ επιστρέφουν οι Κλάιμαν, Αγγελή και Σπόλιαριτς. Και οι τρεις διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα καθώς η απουσία τους στο προηγούμενο ματς με τον Απόλλων ήταν παραπάνω από αισθητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ