aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Πάνοπλη και με τον Μπρούνο στη φαρέτρα για επιστροφή στις νίκες

Πάφος FC: Πάνοπλη και με τον Μπρούνο στη φαρέτρα για επιστροφή στις νίκες

Πάνοπλη η Πάφος FC θα υποδεχτεί σήμερα (17:30) τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ομόνοια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία της παφιακής ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ στη διάθεση του Νορβηγού τέθηκε και ο Μπρούνο, o oποίος πιθανότατα να είναι και στο αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραχώρησε χθες τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της Πάφου και τώρα είμαι ντυμένος στα γαλάζια με άσπρο. Είμαι χαρούμενος που με ήθελε εδώ ο Μπεργκ. Ο Φαμπιάνο μου είπε ότι είναι πολύ καλό άτομο και το πιο σημαντικό πως θέλει το πρωτάθλημα. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με την ομάδα, να κερδίσουμε τίτλους».

Τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες έχει πανηγυρίσει η Πάφος FC κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ και συντελεστή τερμάτων 5-0. Σήμερα οι γαλάζιοι φιλοδοξούν να διευρύνουν αυτό το σερί, προκειμένου να «εκμεταλλευτούν» ενδεχόμενες απώλειες βαθμών των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ που προπορεύονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ