aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Όπως άρχισε τη σεζόν, έτσι θέλει να τελειώσει

Πάφος FC: Όπως άρχισε τη σεζόν, έτσι θέλει να τελειώσει

Όπως ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν, έτσι θέλουν να τη κλείσουν. Δηλαδή; Με νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου, αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν στην Πάφος FC προς τον κόσμο της ομάδας, δείγμα της αποφασιστικότητας που υπάρχει στο τελευταίο 90λεπτο. «Θέλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μπροστά στους οπαδούς μας για τη στήριξή τους σε όλη τη χρονιά. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε κάτι καλό σε αυτούς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς», λένε στην ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για την παφιακή ομάδα, ο Μίτσελ Σαλγκάδο δεν θέλει να δει ίχνος αδιαφορίας από τους ποδοσφαιριστές του. Φρόντισε να στείλει μηνύματα, προσδοκώντας ότι άπαντες θα φτάσουν στο ύψος μίας εκ των καλύτερων εμφανίσεων, διασκεδάζοντας στο φινάλε τις εντυπώσεις που… έφερε η αποτυχημένη προσπάθεια εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στην Πάφος FC, την ίδια ώρα, έχουν άλλο ένα κίνητρο. Να μην αφήσουν για 15ο φετινό ματς τον αντίπαλο να φύγει από την έδρα τους με το τρίποντο στις αποσκευές. Υπενθυμίζουμε πως μονάχα ο πρωταθλητής Απόλλων κατάφερε να αποδράσει από το «Στέλιος Κυριακίδης» στις 22 Ιανουαρίου (1-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ