Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Οι σκέψεις για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

Πάφος FC: Οι σκέψεις για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Καρσέδο προτίθεται να κάνει τις δύο προσθαφαιρέσεις που δικαιούται

Με τα… μούτρα στις διπλές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου έπεσαν στο στρατόπεδο της Πάφος FC. Άπαντες παρουσιάζονται απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη Δευτέρα η αποστολή της παφιακής ομάδας θα αναχωρήσει για την Πολωνία και την πόλη Λούμπλιν, όπου την Τρίτη στις 21:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας κόντρα στους Ουκρανούς.

Μέχρι τότε, ο Χούαν Κάρλος Καρσέδο έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, ενόψει των δύο αγώνων. Ο Ισπανός προπονητής ζυγίζει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και θα αποφασίσει αναλόγως. Το πιθανότερο είναι ο Ολλανδός τερματοφύλακας, Τζέι Γκόρτερ, να προστεθεί στις επιλογές, ενώ πιθανότητες έχει και ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, Αλεξάντρ Μπρίτο. Βέβαια, για κάθε έναν ποδοσφαιριστή που προστίθεται, ένας άλλος θα πρέπει να αφαιρείται. Όσον αφορά τον Μον Μπασουαμινά, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πάντως, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Πάφος FC: «Βουλιάζει» το αεροδρόμιο στην υποδοχή του Νταβίντ Λουίζ!

Ολόκληρος ο οργανισμός της Πάφος FC ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νταβίντ Λουίζ θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Πάφου στις 17:30 και οι πρωταθλητές ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον 38χρονο κεντρικό αμυντικό με τη σπουδαία καριέρα. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση μιας από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Πάφος FC: Αυτός, ναι, θα είναι «μπαμ»!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ