aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Οι ιδιοκτήτες κινούνται στα σίγουρα

Πάφος FC: Οι ιδιοκτήτες κινούνται στα σίγουρα

Το κεφάλαιο προπονητής είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την Πάφος FC. Η προσπάθεια επικεντρώθηκε στη σύναψη συνεργασίας με τεχνικό που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στο βήμα παραπάνω.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά τίποτα δεδομένο. Στην παφιακή ομάδα δεν το κρύβουν ότι, εάν είναι τεχνικός που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα θα είναι ακόμη καλύτερα. Γι’ αυτό και «παίζει» έντονα του Σέρβου, τέως προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Οι ιδιοκτήτες θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους, γι’ αυτό και αναλύουν το κάθε τι πριν πάρουν οριστική απόφαση. Αφού πρώτα κλείσει ο προπονητής, θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα που αφορούν στον προγραμματισμό. Και δεν θα είναι λίγα, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η Πάφος FC ακόμη πιο δυνατή τη νέα σεζόν και να μπορέσει να ζήσει ιστορικές στιγμές. Βρέθηκε τόσο κοντά στη λήξασα σεζόν, όμως δεν τα παρατάει, αντιθέτως πείσμωσε περισσότερο.

Γίνονται ενέργειες ώστε οι Μπάιριτς και Κανέ να βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ενώ είναι περιπτώσεις παικτών που «γλυκοκοιτάζει», αλλά όλα θα μπορέσουν να κυλήσουν πιο γρήγορο με την έλευση του νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ