aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Οι επαφές για Κανέ και οι €600.000

Πάφος FC: Οι επαφές για Κανέ και οι €600.000

Ο Μαμαντού Κανέ, που αγωνίστηκε στην Πάφος FC με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έκανε πολύ καλή σεζόν (32 συμμετοχές, 3 γκολ). Στην ομάδα της Πάφου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του και ήδη έκαναν κίνηση προς τον Ολυμπιακό για να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους.

«Θα γίνει προσπάθεια, ήδη είμαστε σε επαφές και είμαστε πολύ κοντά» είπε σε χθεσινές δηλώσεις του ο Χάρης Θεοχάρους, γενικός διευθυντής του παφιακού Συλλόγου. Πάντως, στην Ελλάδα κάνουν λόγο ότι, ο Ολυμπιακός απαιτεί ένα ποσό της τάξης των 500-600 χιλιάδων ευρώ το οποίο «δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Πάφος FC», για να παραχωρήσει με ελευθέρα μετεγγραφή τον διεθνή μέσο από τη Γουινέα. Απομένει να ξεκαθαρίσει η πρόθεση της Πάφος FC, εάν θα θελήσει να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή ή θα είναι και πάλι με υποσχετική μετεγγραφή.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο νέος προπονητής, ακόμη δεν υπάρχει τίποτα το δεδομένο. Συνεχίζεται η προσπάθεια, που είναι η σύναψη συνεργασίας με προπονητή που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα. Είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις. Ο πήχης θα τεθεί ακόμη πιο ψηλά, με απώτερο σκοπό η Πάφος FC να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ