aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Όχι απλώς διψούν, αλλά είναι «αφυδατωμένοι»

Πάφος FC: Όχι απλώς διψούν, αλλά είναι «αφυδατωμένοι»

«Δεν διψάμε απλώς, αφυδάτωση έχουμε πάθει» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Θεοχάρους. Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, μιλώντας στον Σούπερσπορ, είπε ότι θα διεκδικήσουν ότι μπορούν μέχρι το τέλος. «Είμαστε βέβαιοι πως με τη δουλειά που γίνεται θα έρθουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον» σημείωσε. Το λένε και το πιστεύουν στον παφιακό Σύλλογο, απομένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Η Πάφος FC άρχισε ιδανικά τη σεζόν, όμως κάπου στου δρόμου τα μισά «χάθηκε», λόγω έλλειψης σταθερότητας. Είναι σε θέση που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρόλο που προηγουμένως έδειχνε ικανή και για τίτλο. Μαθηματικά ακόμη ελπίζει, όμως οι εννιά βαθμοί από την κορυφή δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητοι. Το ενθαρρυντικό είναι ότι, στα τελευταία ματς έδειξε αλλαγμένη προς το καλύτερο εικόνα, όμως θα πρέπει να έχει και τις λύσεις να παίρνει νίκες, αφού με τις ισοπαλίες δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Η παφιακή ομάδα έχει την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Για να φθάσει εκεί, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολύπειρης Ομόνοιας και περσινής κατόχου του κυπέλλου. Στην τρέχουσα σεζόν, την κέρδισε άνετα (3-0) στο «Στέλιος Κυριακίδης» και έμεινε στην ισοπαλία (0-0) στο ΓΣΠ. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο Θεοχάρους, «κάθε πράγμα στην ώρα του, προέχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος (σ.σ. πάλι με την Ομόνοια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ