aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Βαλακάρι έκλεψε και πάλι την παράσταση

Πάφος FC: Ο Βαλακάρι έκλεψε και πάλι την παράσταση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη της Πάφος FC έφερε και απώλειες, καθώς κόντρα στη Δόξα, στο τελευταίο ματς της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος θα απουσιάζουν οι Πανός και Βα, λόγω καρτών. Παρόλα αυτά, μετά και την εμφάνιση και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, αποδείχθηκε, πως η ομάδα της Πάφου διαθέτει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, σε όλες τις γραμμές.

Ο 20χρονος Βαλακάρι έκλεψε και πάλι την παράσταση με τα δύο γκολ που σημείωσε, η άμυνα με τον Λαφράνς, τον Αραγιούρι, τον Σιρόκ και τον Βαλεριάνο ήταν καταπληκτική, ειδικά στην επανάληψη, ενώ πολλή δουλειά είχε ο Μπεσάρα, που έφερε σε πέρας την αποστολή του. Επέστρεψε και ο Νέμετς, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο στη θέση του Μπεριγκόν.

Αυτό που φέρνει μια απογοήτευση στην Πάφος FC, είναι πως άργησε να πάρει μπρος η ομάδα τους. Αν από το καλοκαίρι, είχε στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία όλους αυτούς τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θα ήταν και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με ψηλότερες απαιτήσεις. Τα θεμέλια όμως έχουν μπει και αν δεν μπορέσει φέτος να μπει στην εξάδα, οι άνθρωποι που ηγούνται της ομάδας θα δουλέψουν καλύτερα για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ