aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Στιβ δεν ξεγελιέται και έχει φροντίσει να το μεταφέρει

Πάφος FC: Ο Στιβ δεν ξεγελιέται και έχει φροντίσει να το μεταφέρει

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ιδανικά θέλει να αρχίσει την προσπάθειά της στη Β’ φάση του πρωταθλήματος η Πάφος FC, στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ουραγό Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (16:30). Η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, οποιαδήποτε σενάρια την εμπλέκουν στη μάχη για την παραμονή.

Η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δε ξεγελά την παφιακή ομάδα. Παρά τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματά της, η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού παραμένει μαχητική και δυσκολοκατάβλητη. Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός το γνωρίζει και έχει φροντίσει να το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός του πλάνου του προπονητή τους παραμένουν οι Αλβάρεθ και Βαλεριάνος (επιστρέφει στις προπονήσεις σε μια εβδομάδα περίπου), ενώ στο απουσιολόγιο προστέθηκαν και οι Πάντσεον και Μέρφι. Ο Κβίντα ένιωσε ενοχλήσεις ωστόσο θα βρεθεί στην αποστολή .

Οι Ρούτκο, Αουρέλιο, Σάιθ, Αραγιούρι, Φυλακτού, Πάνιτς, Βαλακάρι, Φουρ και Βα θεωρούνται ως φαβορί για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Παραμένουν ερωτηματικά, η χρησιμοποίηση του Κβίντα αλλά και ο αντικαταστάτης του Αλβάρεθ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ