aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Σαλγκάδο ξεκινά από την άμυνα

Πάφος FC: Ο Σαλγκάδο ξεκινά από την άμυνα

Τα πέντε τέρματα που δέχθηκε στα τελευταία παιχνίδια, τρία από την Ομόνοια (κύπελλο) και δύο από τον Άρη (πρωτάθλημα), αποτελούν αφετηρία προβληματισμού στην Πάφος FC. Ο Μίτσελ Σαλγκάδο, επιδιώκει την άμεση βελτίωση των αμυντικών επιδόσεων ώστε να ενισχυθούν οι πιθανότητες για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ο Ισπανός προπονητής θέλει να δει τους παίκτες να αγωνίζονται με απόλυτη συγκέντρωση, να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη, να λειτουργήσουν αρμονικά στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης», φτάνοντας στη νίκη που τους διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης.

Η Πάφος FC, απέδειξε ότι στην καλή της μέρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Επομένως, καλείται να ανασυνταχθεί μετά τις δύο διαδοχικές «σφαλιάρες», να αμυνθεί αποτελεσματικότερα και να βρει τον δρόμο προς τη δική της Ιθάκη. Στην ομάδα υπολογίζουν πως στο επικείμενο ματς θα έχουν τη συμπαράσταση 5.000 και πλέον οπαδών τους (850 εισιτήρια δόθηκαν στον ΑΠΟΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ