aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο… μόνιμος κόουτς μπορεί να είναι Βρετανός

Πάφος FC: Ο… μόνιμος κόουτς μπορεί να είναι Βρετανός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι και το πιο εύκολο αυτή την περίοδο να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής. Το ψάχνουν όμως στην Πάφος FC, ελπίζοντας πως θα προχωρήσουν στην καλύτερη επιλογή. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης και θέλουν βρουν την κατάλληλη επιλογή.

Η προσπάθεια είναι να βρεθεί… μόνιμος προπονητής που θα ταυτιστεί και με τη φιλοσοφία της διοίκησης, ώστε σε βάθος χρόνου, η ομάδα της Πάφου να είναι σε θέση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προς το παρόν η προσοχή των γαλάζιων είναι επικεντρωμένη στην πρόσληψη νέου προπονητή και έπειτα να ανεβάσουν και οι ποδοσφαιριστές την απόδοσή τους για τη δύσκολη συνέχεια.

«Είναι θέμα των ιδιοκτητών αυτό του προπονητή, δεν υπάρχουν περιορισμοί και όλα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε συμφωνία με Βρετανό τεχνικό. Είμαστε όλοι στην αναμονή και στόχος είναι να γίνει η καλύτερη επιλογή που θα βοηθήσει την ομάδα να δείξει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπό της. Διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πάμε πιο ψηλά», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παρλιούρας.

Η ομάδα της Πάφου θα λάβει μέρος στο Καραντίνα Καπ, το οποίο αρχίζει σήμερα με τη συμμετοχή της λετονικής Ρίγα και των ρωσικών Ουράλ και Ροτίνα. Θα πάρουν χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές, με την ελπίδα πως θα προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της ομάδας ο νέος προπονητής.

Την επόμενη εβδομάδα θα μπουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων οι Λουλίνια, Φυλακτού και Ράσιτς, ενώ πλησιάζει και η ημέρα επιστροφής του Μπεριγκό. Εκτός αποστολής για τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ο τιμωρημένος Πάντσεον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ