aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Μιλόγεβιτς και οι άλλοι για τον πάγκο

Πάφος FC: Ο Μιλόγεβιτς και οι άλλοι για τον πάγκο

Τον νέο τεχνικό ηγέτη της αναζητεί η Πάφος FC και σύντομα έπονται εξελίξεις. Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίζει εδώ και καιρό. Παρόλο που δεν επιβεβαίωσαν οι Παφίτες (αλλά ούτε και διέψευσαν), ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στις βασικές επιλογές.

Σίγουρα δεν παίζει μόνος του, όμως θεωρείται ο επικρατέστερος. Εάν θα είναι ο νέος προπονητής της Πάφος FC θα διαφανεί σύντομα. Ο Μιλόγεβιτς έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού, γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, γι’ αυτό και οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC έκριναν πως πληροί το πακέτο.

Η πρόσληψη του Σέρβου ίσως κριθεί από τις επιλογές που έχουν προκύψει και σαφώς τις οικονομικές απαιτήσεις. Στην Πάφο θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν και η προσπάθειά τους αρχίζει από την πρόσληψη προπονητή. Γι’ αυτό και προτίθενται να πάνε σε δοκιμασμένη λύση, όπως έκαναν πέρσι τέτοια περίοδο με την πρόσληψη Χένινγκ Μπεργκ.

Από τη στιγμή που η Πάφος FC δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχει την άνεση χρόνου για τις κινήσεις στον προγραμματισμό. Γι’ αυτό και δεν θα γίνει καμιά βεβιασμένη κίνηση, είτε αυτή αφορά στον προπονητή είτε στις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους, θέλοντας να δημιουργηθεί ισχυρό σύνολο και να οδηγήσει την ομάδα σε ιστορική επιτυχία, που θα είναι ένας τίτλος ή ακόμη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ