aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

Πάφος FC: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν πολύ σημαντική για την Πάφος FC, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ούτε εφησυχάζει κανένα. Όπως αναλύθηκαν οι ήττες, με τον ίδιο τρόπο θα αναλυθεί και η εμφάνιση με την Ομόνοια. Γιατί, αυτό που θα έχει σημασία, είναι πού θα καταλήξει στο τέλος η Πάφος FC και όχι πόσες νίκες θα κάνει και πώς θα φθάσει σε αυτές. Για την ώρα κρατούν τα θετικά και αντιλαμβάνονται πως θα βελτιωθούν περισσότερο. Η εμφάνιση ήταν εμφανώς καλύτερη από αυτή με την Ανόρθωση, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πιο πολλές δυνάμεις και κυρίως να βγάζουν αυτοπεποίθηση.

Ο Ζέλικο Κόπιτς θα αξιοποιήσει και τη νέα διακοπή, για να ανεβάσει και άλλο τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του αλλά και να βελτιώσει αδυναμίες. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη φυσική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του φαίνεται πως διορθώνεται, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC παρουσιάστηκαν με πολλές δυνάμεις και αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που επικράτησαν στο τέλος.

Η ομάδα της Πάφου θα μπει ξανά στο γήπεδο για επίσημο παιχνίδι στις 20 του μηνός, όταν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, με τον Τόρες που δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο να έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Το πρήξιμο στο πόδι του έχει υποχωρήσει αισθητά και από εβδομάδας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Την ίδια ώρα οι Πανός και Φιλιώτης, που ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών δεν αντίκρισαν κάρτα και είναι διαθέσιμοι. Σε ό,τι αφορά στον Μπεριγκό, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και πιθανό τέλος του μήνα να είναι έτοιμος για δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ