aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ο Μπάζριτς ήλθε για να καλύψει το κενό του Αραγιούρι

Πάφος FC: Ο Μπάζριτς ήλθε για να καλύψει το κενό του Αραγιούρι

Η Πάφος FC, που θα έχει και φέτος πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ισπανία πλέον, εκεί που θα δώσει σειρά δυνατών φιλικών αγώνων. Παράλληλα, ο παφιακός σύλλογος πρόσθεσε άλλον ένα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, τον Κενάν Μπάζριτς. Ουσιαστικά επισημοποίησε τη συνεργασία τους με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, από τον οποίο αναμένουν πολλά στην Πάφο μετά την αποχώρηση του Αραγιούρι. Ο Μπάζριτς θα είναι κατά ένα τρόπο ο αντικαταστάτης του Φινλανδού.

Ο Σλοβένος στόπερ, είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής που ανακοίνωσε η Πάφος FC, μετά τους Τζέισον Παλάσιος, Γουίλι Σεμέδο, Ντάγκλας Αουρέλιο, Μπρούνο Λέιτε και Ντένι Χότσκο. Υπολογίζεται ότι στην πορεία θα προσθέσει άλλους τόσους στο ρόστερ της.

«Η Πάφος FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον έμπειρο Σλοβένο ποδοσφαιριστή Κενάν Μπάζριτς», ενημέρωσε ο σύλλογος. «Ο Μπάζριτς, 26 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως μεσοαμυντικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα του κέντρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερμπλοκ Λουμπλιάνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ολίμπια Λουμπλιάνα, φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία Σλοβενίας, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα. Τελευταία του ομάδα η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Α’ Κατηγορία Σλοβακίας, με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Σλοβακίας», πρόσθεσε η Πάφος.

Ο Μπάζριτς είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Ανδρών της Σλοβενίας και έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων Νέων της χώρας. «Έχει αγωνιστεί στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και μετράει συνολικά πέραν των 250 επίσημων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις», σημειώνεται από τον παφιακό σύλλογο, που καλωσορίζει τον Μπάζριτς στην οικογένεια της Πάφου και του εύχεται καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ